Om tryckeri och profiltryck på kläder

Print Image är ett tryckeri i Västerås inriktat på profilkläder, textiltryck och reklamartiklar, reklamtryck. Vi har en lång erfarenhet inom tryckbranschen ( föredetta Textiltryckarna ) och jobbar för att ge våra kunder god kvalité. Vi trycker t-shirts, hoodies, klasströjor, piketröjor, kepsar, tygkassar, väskor, arbetskläder o.s.v och så har vi bra priser också. Vi har modern maskinpark och och klarar trycka och leverera i stora volymer.

Profilkläder

Vi levererar arbetskläder, profilkläder och presentreklam med tryck inom hela Sverige. Vi säljer olika t-shirts modeller och märke och här kan du hitta stora storlekar upp till 6XL och alla möjliga färg på t-shirt.

Vi har ett stort sortiment med hoodies billiga priser och snabba leveranser.

Hoodtröjor är perfekt plagg som klasströjor, skoltröjor, arbetsplagg eller profilplagg. Hoodtröjor unisex eller för dam herrn och barn. Korta, långa, raka, figurskurna. Med dragkedja eller utan dragkedja. Collegehodd i alla möjliga färg, i kontrast färg eller i mest omtyckta svarta färg. Billiga eller dyra, men framförallt alla är sköna.

Och självklart alla tröjor kan levereras med eget tryck och vi levererar snabbt.

Förutom att sälja och trycka kläder och profilprodukter så trycker vi också dekaler, etiketter, affisher, fönsterdekor, utskuren text, bildekor, rollup med mera. Vi säljer sköna träningströjor, löpartröjor i funktionsmaterial som är ventilerande och snabbtorkande. Vi trycker företagslogotyper på textil, profilkläder, arbetskläder, matchtröjor, klubboveraller med namn, ( namntryck ) klubbmärke, siffror, initialer osv. Vi hjälper gärna ditt företag när det gäller t-shirt med tryck, college sweatshirts, hoodtröjor, miljökassar, kepsar, mössor, klasströjor, reklampennor, arbetskläder och reklamartiklar.

Vi har ett stort utbud av profilkläder för väldigt bra priser men har ni egna som behöver tryckas så är ni självklart välkomna.

Screentryck & Rättvisemärkt

Screentryck är billigaste tryckteknik och det använder vi till tröjtryck men också vid andra typer av kläder: skjortor, arbetskläder, kepsar, jackor och så vidare. Rättvisemärkta profilkläder som vi säljer är relativt billiga och väldigt bra kvalitet.

Vi kan leverera miljövänliga textilier i rättvisemärkt bomull som vi kan trycka med miljövänliga textilfärger. Dessa färg är zink, bly och fatalatfria, eller så kan vi trycka med vatenbaserad färg. Transfer märke, transfertryck som vi jobbar med är helt fria från miljöfarliga tillsatser. Det är högsta kvalitet på värmetransfer som finns att få.

Print & Cut

Dekaler, etiketter, klistermärken och stickers i alla färger och former gör vi med våran print and cut-skrivare. För det mesta trycker vi åt kunder i Västerås, Örebro, Stockholm, Uppsala, Köping, Skultuna, Hallstahammar, Eskilstuna, Enköping, Surahammar, Kolbäck, Tillberga; det vill säga i hela Västmanland. Men vi har lojala kunder även från Lund, Malmö, Göteborg, Gävle, Nyköping, Sundsvall, Umeå, Luleå, Norrköping osv

Ring oss på 070 - 42 49 003 eller mejla oss via kontaktsidan om ni funderar över något!